emma

20. marts 2014

something about the weather

Det er utroligt, hvor meget vejret kan påvirke ens humør. De dage, hvor skyerne dækker for solen, og regnen drypper ned, er jeg uoplagt og har egentlig bare lyst til at blive hjemme i sengen. (Men sådan har jeg det nu altid, når jeg skal op kl. 6.) De dage, hvor solen så skinner, og der endelig er et lille tegn på forår, stiger mit humør helt op til toppen af humørskalaen, og jeg har lyst til at lave en hel masse. Har I det også sådan?

10 kommentarer:

 1. Jeg er totalt enig! DU ER ET TALENT FOR AT LAVE LAYOUT, FOTOGRAFERE, SKRIVE, REDIGERE.

  PLEASE BLOG MEGET OFTERE, PLEASE!! ELSKER DIN BLOG

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du altså bare mega sød! Tusinde gange tak skal du have. Jeg lover, at jeg vil prøve at blogge noget oftere. :)

   Slet
 2. Så enig! det er helt utroligt. Enig med kommentaren over. :-)

  SvarSlet
 3. Hej søde Emma!
  Kan du på nogen måde forklare mig, hvordan du har oprettet sider med "Arkiv" og "Kategorier"? Det ville virkelig være en stor hjælp! ^^
  - jeg ved godt hvordan man opretter sider, men jeg kan simpelthen ikke få sat arkiv og kategorier ind. Det er lidt øv...

  // Nadja
  cinnamonplease.blogspot.com

  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nadja!
   Mit arkiv har jeg lavet på en side, hvor jeg har sat links ind, der linker til hver måned. I selve linket (altså oppe i adresselinjen) har jeg ændret tallet for hver måned, så linket linker til den rigtige måned.
   For eksempel: http://emmaemilie-emmaemilie.blogspot.dk/2014_02_01_archive.html
   Her er det så to-tallet, der er måneden, så det er det tal, jeg har ændret for hver måned og sat ind på min side som et link.

   Kategorierne har jeg faktisk lavet på samme måde; her har jeg ligeledes ændret kategoriens navn oppe i adresselinjen og sat det link i på min side. Men først skal man jo selvfølgelig sætte nogle kategorier/etiketter på ens indlæg, så linket vil virke.

   Det er lidt svært at forklare, men jeg håber, at det kan hjælpe dig!
   Og beklager det lidt sene svar - har haft super travlt. :)

   Slet
 4. Super. Tusind tak!
  Nu har jeg da noget at arbejde ud fra ;)

  Det gør ikke spor!

  SvarSlet