emma

17. marts 2014

it's all about the sneakers

Endnu et par mega pæne sneakers er tilføjet til samlingen. De her var på tilbud plus, jeg har manglet et par helt sorte sneakers, derfor var jeg ikke længe om at sige pænt ja tak til sådan et par her. De er fra Puma og hedder Puma Suede Classic Eco, og jeg kan slet ikke lade være med at have dem på.

7 kommentarer:

 1. Åh, dem ønsker jeg mig også! Hvor var du mon så heldig at finde dem på tilbud? :)

  SvarSlet
 2. De er så fede!

  http://byus2you.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Uh, hvor er du heldig! :-)
  Jeg har lige et spørgsmål: hvordan kan det være at du har råd til at købe så mange dyre ting, så tit? (her tænker jeg både Acne canada, kjolen fra Acne, de mange Chanelneglelakker, sneakers og alle de smykker du har) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, at det handler om prioriteringer. Når jeg har bestemt mig for at købe noget dyrere, så køber jeg heller ikke andet, så sparer jeg, og så må jeg lade være med at købe andet i lang tid efter. Og så tror jeg også bare, at jeg er god til at overveje mine køb meget grundigt, så jeg laver ikke mange fejlkøb, så der sparer jeg en hel masse.
   Desuden har mange af mine Chanelneglelakker været gaver eller købt uden for Danmark, så de har været billigere, og de fleste sneakers, jeg har købt, jeg har jeg fundet på tilbud, så jeg ikke har skulle betale så meget.
   Med hensyn til Acne tørklædet og Acne kjolen, så må du lige have med i dine tanker, at der er gået over et halvt år i mellem købene, så der har været rigeligt tid til at spare sammen. :)

   Slet
  2. Nårh ja selvfølgelig :)

   Slet