emma

3. november 2013

clothes

I har før været enormt glade for billeder af, hvad jeg har haft på af tøj, så derfor tænkte jeg, at jeg ville lave endnu et indlæg med billeder af netop dette. Desuden kan jeg også på den måde få vist jer lidt af de ting, jeg fik købt med hjem fra New York. Både tørklædet og den grå strik er blandt de nye køb, og begge er jeg så glad for.

strik - zara  |  jeans - cheap monday  |  støvler - asos  |  tørklæde - zara

10 kommentarer:

 1. YES YES YES MERE TØJ!! Taaaak elsker når du får vist dine virkelig afslappet men virkelig lækkert tøj frem! <3 <3

  SvarSlet
 2. Heej Emilie!
  Jeg ville høre dig om en ting, sidenhen du jo blogger fra blogspot. Har du haft det problem, at billederne bliver fuldstændig slidte med enorme pixels, når de uploades til google (som her http://3.bp.blogspot.com/-EvmQhiarYNA/Ukq_NzPhRnI/AAAAAAAAIDo/gdv0SX-Kv-A/s1600/IMG_5043.jpg )? Hvis ja, hvad har du så gjort for at få det tilbage til normalt?? kys

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså jeg har været ude for, at billederne fik en dårligere opløsning lige så snart, at de blev uploadet til blogger, men jeg ved ikke helt, om det er det, som også sker, når du uploader billeder. Jeg gjorde i hvert fald det, at jeg lavede filerne om til PNG-filer i stedet for JPEG eller JPG, og det hjalp, synes jeg. Jeg ved ikke helt, om det vil hjælpe på dit problem, men du kan i hvert fald prøve. Jeg håber, at det hjalp. :)

   Slet
 3. Uhh elsker, elsker, elsker dine outfit-billeder!! - og wow et lækkert tørklæde!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for! Det er det nemlig. Det er simpelthen så rart og blødt. :)

   Slet
 4. Simple and classic, but not boring - that's what I call a great outfit! <3

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med outfittet! Det er et rigtig lækkert halstørklæde :-)

  SvarSlet