emma

8. oktober 2013

tiny chanels

Jeg har ofte nævnt, at jeg har en ret stor svaghed for Chanel, og små Chanel parfumer er altså ingen undtagelse. Min mor havde disse fire med hjem til mig fra Paris. Min samling af disse består nu af hele seks af slagsen. De andre i samlingen købte jeg sidste år, da jeg var i Paris. De er alle købt på markeder og er faktisk ret svære at opstøve. Kan I lide dem?

16 kommentarer:

 1. Chanel Mademoiselle dufter sindssygt lækkert - jeg har selv en lille prøve af den ;) Og hvor lækkert med nogle mini-flasker - meget nemmere at have i tasken!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den gør den nemlig!
   Jeg har dog ikke tænkt mig at bruge dem, da det ville være ærgerligt, synes jeg, så nu står de bare og pynter. :)

   Slet
 2. Hvilket kamera bruger du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk lige skrevet et indlæg omkring både hvilket kamera, jeg bruger, men også omkring mit udstyr, som kan læses lige her: www.emmaemilie-emmaemilie.blogspot.dk/2013/10/the-gear.html :)

   Slet
 3. Hvis jeg ikke tager fejl, så tror jeg, at de bliver solgt nogle lign. i Chanel butikken i Magasin til over tusind kroner! Så det var godt nok heldig at hun fandt dem på et marked :-) Super fine billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor sjovt! Jeg har faktisk også set nogle i Paris i et stormagasin, men jeg har bare aldrig set prisen på dem. Men hvor er det vildt, hvis de sælges til så mange penge. Og mange tak!

   Slet
 4. De er vist de reneste parfumer, du overhovedet kan finde - altså uden nogen form for tilsætningsstoffer for at udtynde den. Det er også derfor de er så dyre (medmindre de er fra et marked) :)) Hæ, ved ikke lige hvorfor jeg skulle spille kloge-åge - hvor er du heldig, de er så fine og smukke, smukke billeder!

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare fine - også i miniature format!

  SvarSlet
 6. looks so cute, I've got one of these too:) xo
  http://eighteen-cool.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Shit, hvor er de nuttede! Og så fine billeder!

  SvarSlet
 8. Hvor er de søde, og hvor har du en fin blog!

  byus2you.blogspot.com

  SvarSlet