emma

23. marts 2013

recipe: cinnamon rolls

Et par læsere har spurgt efter opskriften på kanelsneglene, derfor kommer den her.

Opskriften lyder således:

Dej:
- 100 g smeltet smør
- 25 g gær
- 3 dl mælk
- 1 spsk sukker
- 1 knsp salt
- 500 g hvedemel

Gæret smuldres og røres ud i lidt af mælken. Resten af mælken, smeltet smør, sukker og salt røres i. Hvedemel tilsættes lidt af gangen og æltes. Lad dejen hæve under et rent viskestykke i omkring 1 time.

Kanelblanding:
- 50 g blødt smør
- 1 dl sukker
- 1 spsk stødt kanel

Smør, sukker og kanel røres sammen. Dejen rulles ud til et rektangel, og kanelblandingen smøres på, så det dækker mest muligt. Dejen rulles sammen på den lange led og kanelsnegle skæres ud.
Sneglene bages i ca. 15 minutter (hellere lidt for lidt end lidt for længe i ovnen). Herefter afkøles de og pyntes med glasur.

8 kommentarer:

  1. Det lyder SÅ lækkert, jeg må bare prøve!
    Tak for opskriften :)

    SvarSlet
  2. Oh, that looks so delicious!!

    SvarSlet
  3. Mmm de ser virkelig lækre ud. Dem skal jeg prøve <3

    SvarSlet
  4. i made them a week ago and i swear, this is the best recipe ever! sooo good! :)

    SvarSlet
  5. Lyder møg lækkert! Men hvor mange grader skal ovnen sættes på?

    SvarSlet