emma

26. august 2012

homemade jam with a lot of berries

Når de sidste jordbær, blommer, blåbær og hindbær er plukket ude i haven, bliver de lavet til marmelade. Ligesom sidste år. Ligesom hyldeblomstsaften, så laver vi herhjemme også selv marmelade. Det er så hyggeligt. Hvis nogle af jer skulle blive fristet til selv at gå i gang, så er opskriften på det første billede. Det er desuden enormt nemt. Laver I også selv marmelade? 

10 kommentarer:

 1. Det ser godt nok lækkert ud!

  Kig meget gerne forbi min blog:-)
  http://bycarolines.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hyggelige billeder Emma :-) Massere af stemning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, Amalie! Det er jeg glad for, du synes :)

   Slet
 3. Åhr, det ser ekstremt lækkert ud! Jeg laver ikke lige marmelade, men smoothie, lemonade og diverse kager, er jeg snart ret godt erfaren i, haha.

  Må jeg være så uartig at spørge, hvordan du har fået dine sider, arkiv, kategorier osv, til at være som de nu er? Altså ude i siden, som almindelig tekst - det ser så fedt ud! Kys

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, altså egentlig ville jeg have dem til at stå nedenunder hinanden, men det kunne jeg ikke få dem til. De stod bare sådan, som de gør nu, og jeg aner ikke hvorfor! :) Så jeg kan desværre ikke hjælpe. Men er glad for, du kan lide det.

   Slet
 4. Uhm, nu begynder jeg snart at savle. Hvor ser det godt ud! :-)

  Johanne Louise
  http://louisesskriblerier.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er også enormt godt!

   Slet
 5. Heyheyhey, nice opskrift. Tak for det! Har lige downloadet Gimp2, hvordan gør man så? For at få dine floooootte billeder, hehe. Hav en god dag!

  xx Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!
   Hm, altså jeg redigerer i kurverne, hvor jeg ændrer lidt på kontrasterne, og nogle gange putter jeg et sort eller et hvidt lag ovenpå. Men søg på youtube, der er fyldt med guider til, hvordan man bruger Gimp. Det er meget forskelligt, hvordan jeg redigerer mine billeder - jeg redigerer ikke altid på samme måde. Men én ting, jeg altid gør, er at ændre i kurverne. Håber det hjalp!
   I lige måde :)

   Slet