emma

28. februar 2012

lights will guide you home

selvom det ikke er jul mere, så har jeg alligevel hængt en fin lyskæde op på mit værelse. lyset fra den er utroligt hyggeligt, selvom det minder mig en smule om julen. når man sidder på sådan en kedelig tirsdag, hvor solen er gået ned, og aftenen er mørk og kedelig og kun med udsigt til lektier hele aftenen, er det rart med det hyggelige lys fra lyskæden, stearinlys og varm te. håber i nyder sådan en kedelig tirsdag!

9 kommentarer:

 1. Jeg har også en stjerne-lyskæde rundt om mit store vindue. Om aftenen virker mit lys i loftet alt for kraftigt, og så tænder jeg bare min lyskæde. Det er virkelig enormt hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. lige præcis - det er så hyggeligt!

   Slet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud. På mit efterskole værelse, har vi også lyskæder over det hele. En helt speciel stemning!

  Clara / blaaaura.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. tak. det giver nemlig en noget så hyggelig og speciel stemning!

   Slet
 3. Vil du ikke nok vise os hvordan du redigere dine billeder og hvad du ændrer i indstillingerne i programmet Gimp? Synes det er så pænt, og ville gerne selv kunne det :-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. hvis jeg på et tidspunkt lige får tid, skal jeg da nok vise det. jeg har bare slet ikke tid lige for tiden, da jeg slet ikke har tid til andet end skole, lektier og afleveringer.

   Slet
 4. Hej sød blog du må meget gerne
  tjekke min blog ud livilovelife.blogspot.com
  knus

  SvarSlet